Team Xecuter a murit

team-xecuter, dead, TX
Multi au auzit de Team Xecuter ca fiind principalul producator si dezvoltator de dispozitive pentru modificarea consolei Xbox 360, o echipa ce activeaza inca din 2002, de la lansarea primului Xbox Classic. Se pare ca acestia au intrerupt productia dispozitivelor acum cateva luni urmand ca apoi sa inchida si forumul lasand multi clienti fara suport si solutiile documentate de-a lungul anilor, situl principal fiind inca activ.
 
Asa cum au promis cipul CR4 pentru RGH a fost ultimul lor produs, nu va mai fi nici un nou produs TX, firmware sau metoda din partea lor.  
 
In trecut forumul a mai fost inchis datorita unor probleme tehnice aparute la portarea lui, revenind ulterior, dar redirectionarea actuala catre realmodscene.com si comentariile lui Swizzy de pe acest forum indica ca forumul nu va mai reinvia datorita lipsei de interes. Conform comentariilor lui Swizzy arhiva forumului va fi migrata realmodescene.com, ramane de vazut cand si daca va fi dusa la bun sfarsit.
 
De-a lungul celor 13 ani Team Xecuter a lansat produse de calitate la un pret pe masura si promiteau ca vor trece si de securitatea noului Xbox One dar se pare ca totul are un sfarsit. 
 
 
Sursa: 

Facebook Comments Box